De Perfecte

Woonkamer Eetkamer Badkamer Slaapkamer

Tegels zijn onze specialiteit!

In ons vloer- en wandtegelgamma kunt u zowel klassieke als eigentijdse materialen vinden. Op deze manier kunnen we elke klant aanbieden wat hij zoekt. Indien u er zelf niet uitraakt, kunt u zich door ons laten bijstaan in uw keuze. Aan de hand van honderden voorbeelden, kunnen we samen met u de juiste vloer- en wandtegels kiezen voor uw woning.

Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze eigen plaatsingdienst. Wilt u de plaatsing zelf doen, maar hebt u nog vragen? Geen nood, wij verzorgen ook de werfopvolging voor doe-het-zelvers. Voor het opmeten en opnemen van bestellingen komen wij liefst bij u ter plaatse. Voor deze afspraken zijn wij meestal binnen de week na de kantooruren beschikbaar, dus twijfel niet om snel contact op te nemen!

Hoe kies ik de juiste tegels?

Wanneer je hebt beslist om tegels te kopen, dient er met een aantal criteria rekening gehouden te worden; past die prachtige tegel wel bij de interieurstijl van je woning en wat met de slijtvastheid en het onderhoud? Wie niet voor onaangename verrassingen wil komen te staan, vraagt dan ook graag raad aan een expert. En tegels, dat is de specialiteit van Hoedemakers TEGELS – NATUURSTEEN  – PARKET – LAMINAAT

 

Topkwaliteit aan scherpe prijzen!

Bekijk onze realisaties en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.