Natuursteen binnen en buiten

U kiest graag voor natuursteen? Logisch, u kiest voor een tijdloze vloer waar u, mits het juiste onderhoud, levenslang plezier van zal hebben.

De eindeloze mogelijkheden in afwerking en uitstraling zorgen ervoor dat natuursteen past in elke interieurstijl.

In ons gamma vindt u een unieke collectie van blauwe steen, graniet, marmer, kalksteen en leisteen, … voor zowel binnen als buiten.

Naast dit uitgebreide aanbod, verzorgen we ook al uw natuursteenmaatwerk zoals raamtabletten, deurdorpels, entreportes, keukenbladen, zwembadboorden, traptredes, zwembadboorden, …

Advies nodig?

Mocht u moeite hebben met het maken van uw keuze, dan staan wij klaar om u te begeleiden. Met behulp van talloze voorbeelden kunnen we samen de perfecte vloer- en wandtegels voor uw woning uitkiezen.

U heeft altijd de mogelijkheid om onze eigen plaatsingsdienst  in te schakelen. Wilt u de plaatsing zelf uitvoeren maar heeft u nog vragen? Geen probleem, wij zorgen ook voor werfbegeleiding voor doe-het-zelvers.

Voor de afmetingen en het berekenen van de hoeveelheid te bestellen materiaal, komen we liever zelf ter plaatse. Voor deze afspraken zijn we meestal binnen een week beschikbaar na de kantooruren. Aarzel dus niet om snel contact met ons op te nemen!