Tegels zijn onze specialiteit!

In ons vloer- en wandtegelgamma kunt u zowel klassieke als eigentijdse materialen vinden. Op deze manier kunnen we elke klant aanbieden wat hij zoekt. Indien u er zelf niet uitraakt, kunt u zich door ons laten bijstaan in uw keuze. Aan de hand van honderden voorbeelden, kunnen we samen met u de juiste vloer- en wandtegels kiezen voor uw woning.

Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze eigen plaatsingdienst. Wilt u de plaatsing zelf doen, maar hebt u nog vragen? Geen nood, wij verzorgen ook de werfopvolging voor doe-het-zelvers. Voor het opmeten en opnemen van bestellingen komen wij liefst bij u ter plaatse. Voor deze afspraken zijn wij meestal binnen de week na de kantooruren beschikbaar, dus twijfel niet om snel contact op te nemen!

 
Tegels Hoedemaker
Hoe kies je de juiste tegels

Hoe kies ik de juiste tegels?

Wanneer je hebt beslist om tegels te kopen, dient er met een aantal criteria rekening gehouden te worden; past die prachtige tegel wel bij de interieurstijl van je woning en wat met de slijtvastheid en het onderhoud? Wie niet voor onaangename verrassingen wil komen te staan, vraagt dan ook graag raad aan een expert. En tegels, dat is de specialiteit van Hoedemakers Tiles & Wooden Flooring.

Onze toonzaalmedewerkers zijn professionele interieurspecialisten. Ze kennen de voordelen van elke tegel, maar ook de nadelen. Op die manier kunnen ze je objectief advies geven voor de vloer- of wandbekleding in je woning. Hou je van een snelle aanpak? Breng dan zeker de plannen en/of afmetingen mee naar de toonzaal.

Vraag vrijblijvend advies in onze toonzaal te Tessenderlo of bel ons om een afspraak bij u thuis te maken.

Waarom voor Hoedemakers Tegels & Houten Vloeren kiezen?

Klantgerichte Service

Onze belangrijkste troef is onze klantgerichte en professionele service op alle producten en diensten. Wij denken mee met de klant om de perfecte oplossing op maat te vinden.

Hoge Kwaliteit

Wij bieden tegels, natuursteen, parket en laminaat voor binnen en buiten van topkwaliteit. Bekijk onze realisaties of bezoek onze showroom in Tessenderlo en laat u overtuigen.

Eigen Plaatsingsdienst

Nadat we ter plaatse zijn komen opmeten, verzorgt onze eigen plaatsingsdienst een propere en professionele installatie bij u thuis. Tevredenheid gegarandeerd!

Het Beste Advies

U kan steeds rekenen op advies op maat van uw woning én budget! Ook klanten die hun vloer elders gekocht hebben, staan wij ook met raad en daad bij in het onderhoud van hun vloer.

Inclusief Werfbegeleiding

Onze diensten zijn steeds inclusief werfbegeleiding, ook voor doe-het-zelvers! Dankzij onze jarenlange expertise bent u zo verzekert van de juiste aanpak.

Full Service

Wij zorgen voor een full service. Wij staan onze klanten dan ook bij vanaf het maken van hun plannen tot en met het reinigen van hun vloer.