Kies voor duurzaam parket

Het parketgamma is sinds 2011 sterk uitgebreid. Naast het massief parket, kunnen wij nu ook het meerlagig parket aanbieden (tand/groef of clicksysteem) en het fineerparket. Toch vergeten wij niet de traditionele legpatronen zoals visgraat, Hongaarse punt …

Zowel in het massieve als in het meerlagige gamma, kunnen wij ook tropische houtvariaties aanbieden waardoor de keuze praktisch eindeloos wordt.

Ook parket kan u door onze eigen plaatsingsdienst laten plaatsen. Indien u opteert om zelf te plaatsen, zorgen wij voor de juiste info voor opstart van de plaatsing (ter plaatse). Er kan ook altijd een analyse gemaakt worden van uw chape zodat u op lange termijn niet voor verrassingen komt te staan. Aan de hand van deze analyse, kunnen we u de correcte lijm of ondervloer (zwevende plaatsing) aanraden.

Indien u er zelf niet uitraakt, kunt u zich door ons laten bijstaan in uw keuze. Aan de hand van honderden voorbeelden, kunnen we samen met u de juiste vloer- en wandtegels kiezen voor uw woning.

Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze eigen plaatsingdienst. Wilt u de plaatsing zelf doen, maar hebt u nog vragen? Geen nood, wij verzorgen ook de werfopvolging voor doe-het-zelvers.

Voor het opmeten en opnemen van bestellingen komen wij liefst bij u ter plaatse. Voor deze afspraken zijn wij meestal binnen de week na de kantooruren beschikbaar, dus twijfel niet om snel contact op te nemen!

Parket vloer - Hoedemakers
Duurzaam Parket van Hoedemakers

Voordelen van parket

  • Zeer lange levensduur

  • Goede thermische isolatie

  • Bruikbaar met vloerverwarming

  • Aangenaam gevoel, warm en natuurlijk aan de voeten

  • Beschikbaarheid van vele houtsoorten, motieven en kleuren

  • Kan aangepast worden aan de smaak van de klant

  • Beschikbaar in alle prijsklassen

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Een hygiënisch materiaal (geen stof, geen allergieën, …)

  • Eenvoudige reiniging

Waarom kiezen voor Hoedemakers Tiles & Wooden Floors?

Klantgerichte Service

Onze belangrijkste troef is onze klantgerichte en professionele service op alle producten en diensten. Wij denken mee met de klant om de perfecte oplossing op maat te vinden.

Hoge Kwaliteit

Wij bieden tegels, natuursteen, parket en laminaat voor binnen en buiten van topkwaliteit. Bekijk onze realisaties of bezoek onze showroom in Tessenderlo en laat u overtuigen.

Eigen Plaatsingsdienst

Nadat we ter plaatse zijn komen opmeten, verzorgt onze eigen plaatsingsdienst een propere en professionele installatie bij u thuis. Tevredenheid gegarandeerd!

Het Beste Advies

U kan steeds rekenen op advies op maat van uw woning én budget! Ook klanten die hun vloer elders gekocht hebben, staan wij ook met raad en daad bij in het onderhoud van hun vloer.

Inclusief Werfbegeleiding

Onze diensten zijn steeds inclusief werfbegeleiding, ook voor doe-het-zelvers! Dankzij onze jarenlange expertise bent u zo verzekert van de juiste aanpak.

Full Service

Wij zorgen voor een full service. Wij staan onze klanten dan ook bij vanaf het maken van hun plannen tot en met het reinigen van hun vloer.