Natuursteen binnen en buiten

In ons natuursteengamma vindt u een unieke collectie van blauwe steen, graniet, marmer, kalksteen en leisteen voor zowel binnen als buiten. Eveneens bieden wij een ruim assortiment van natuursteenmozaïeken aan, welke steeds vaker in douches en boven keukenbladen geplaatst worden.

Naast dit uitgebreide aanbod, verzorgen wij ook al uw natuursteenmaatwerk zoals raamtabletten, deurdorpels, entreportes, keukenbladen …

 

Natuursteen Hoedemakers
Natuursteen van Hoedemakers

Advies nodig?

Indien u er zelf niet uitraakt, kunt u zich door ons laten bijstaan in uw keuze. Aan de hand van honderden voorbeelden, kunnen we samen met u de juiste vloer- en wandtegels kiezen voor uw woning.

Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze eigen plaatsingdienst. Wilt u de plaatsing zelf doen, maar hebt u nog vragen? Geen nood, wij verzorgen ook de werfopvolging voor doe-het-zelvers.

Voor het opmeten en opnemen van bestellingen komen wij liefst bij u ter plaatse. Voor deze afspraken zijn wij meestal binnen de week na de kantooruren beschikbaar, dus twijfel niet om snel contact op te nemen!

Tevreden klanten getuigen

 • Hartelijk bedankt aan Christophe en het team van Hoedemakers. Onze badkamer is nu echt het pareltje in huis, een heerlijke plek om te onstpannen na een drukke dag. De afwerking is subliem!

  Anna Verstraeten
  Particulier
 • Als interieurarchitect is het voor mij belangrijk om steeds te kunnen rekenen op een professioneel, vakkundig en stipt team. Hoedemakers heeft nog nooit teleurgesteld, opleveringen zijn steeds netjes op tijd en binnen het budget. Een aanrader.

  Jacob Theys
  Interieurarchitect
 • Hoedemakers heeft heel mooi werk geleverd aan ons terras en we raden ze dan ook met plezier aan bij al onze vrienden en kennissen.

  Stefan Carlos
  Particulier