Snel en makkelijk laminaat

Ons laminaatgamma is zo opgebouwd dat er voor iedereen en ieders budget wat wils is. Van klassiek over rustiek tot modern. Ook het plintengamma is zo ontworpen dat u (in combinatie met uw laminaat) in een oogwenk uw ruimte omtovert in een andere stijl.

Onze plaatsingsdienst staat uiteraard altijd voor u klaar om uw laminaat naar keuze te plaatsen in uw woning. Indien u liever zelf de laminaat plaatst, zal u altijd kunnen beschikken over een korte handleiding om uw doe-het-zelfproject tot een goed einde te brengen. Ook hier kan een correcte chape-analyse grote problemen vermijden door de juiste ondervloer voor te stellen.

Indien u er zelf niet uitraakt, kunt u zich door ons laten bijstaan in uw keuze. Aan de hand van honderden voorbeelden, kunnen we samen met u de juiste laminaat kiezen voor uw woning.

Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze eigen plaatsingdienst. Wilt u de plaatsing zelf doen, maar hebt u nog vragen? Geen nood, wij verzorgen ook de werfopvolging voor doe-het-zelvers.

Voor het opmeten en opnemen van bestellingen komen wij liefst bij u ter plaatse. Voor deze afspraken zijn wij meestal binnen de week na de kantooruren beschikbaar, dus twijfel niet om snel contact op te nemen!

Laminaat vloer van Hoedemakers
Waarom voor laminaat kiezen

Waarom voor laminaat kiezen?

Laminaat is eenvoudig te installeren, is goedkoop en is duurzaam. Het is verkrijgbaar in een groot aantal soorten en lijkt verrassend sterk op hout.

Laminaatvloeren kunnen in vrijwel iedere ruimte toegepast worden, al gelden voor sommige ruimten misschien beperkingen aan het soort laminaat. De badkamer wordt afgeraden, omdat een overdaad aan vocht tot kromtrekking van de planken kan leiden.

Laminaat zet uit en krimpt in al naar gelang de temperatuur. Het is dan ook van belang dat het materiaal zich naar uw kamertemperatuur kan zetten alvorens u installeert. Doet u dit niet, dan kan spanning voor beschadigingen zorgen.

Qua onderhoud vereist laminaat dan weer weinig, behalve vegen en stofzuigen. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie.

Tevreden klanten getuigen