Batibouw 2017

Tijdens het salon Batibouw van 16-2-2017 t.e.m. 26-02-2017 gooien wij onze deuren open
en kan u genieten van tal van kortingen en andere uitzonderlijke Batibouw acties.
Onze ongeëvenaarde service en advies krijgt u er gratis bij.

Batibouw 2017 Nieuwe Collectie (tegels, natuursteen, parket en laminaat)

Tijdens Batibouw 2017 zullen alle nieuwe vloertegels, natuursteen, parket en laminaat in onze showroom voorgesteld worden.

Dus als je plannen hebt om te (ver-) bouwen of reeds bezig bent, kom tijdens de Batibouw periode gerust een kijkje nemen zodat we samen kunnen kijken welke tegels, natuursteen, parket of laminaat het beste bij jullie passen. Uiteraard telkens aangepast aan het beschikbare budget en met speciale Batibouw acties!

Ook kunnen we samen overlopen of jullie droomtegel of droomparket wel plaatsbaar is in jullie nieuwe of bestaande woning.
Maar wees gerust: “voor alles is een oplossing”.

logo batibouw
Batibouw 2017, Workshops & Advies

Ook kan u tijdens de Batibouw periode bij ons een aantal workshops volgen ivm de plaatsing van vloertegels en het correcte onderhoud van nieuw geplaatste vloertegels.

Het is belangrijk om dit op tijd door te geven, want de voorbije jaren was er rond de Batibouw periode steeds zeer veel interesse voor deze workshops en de plaatsen zijn beperkt.

Indien u interesse heeft, stuur dan gerust een mailtje naar info@hoedemakers.be met de datum en het tijdstip dat u in gedachte had.

Op zoek naar vloertegels, natuursteen, parket of laminaat tijdens de Batibouw periode?  Dan bent u bij Hoedemakers op het juiste adres!